Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kamerplanten

Kamerplanten maken het huis gezellig en zijn ook nog eens gezond! In onze tuincentra in Nunspeet en Epe vertellen wij u graag meer over de voordelen van de kamerplanten en de verschillende soorten die er zijn. Kamerplanten zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis en veel van onze kamerplanten zuiveren de lucht! Ook op kantoor worden er om onder andere deze reden steeds meer kamerplanten toegepast. 

Soorten kamerplanten

Grote kamerplanten, oftewel de kamerbomen, zijn een eyecatcher in iedere woonkamer en blijven het winnen in populariteit. Maar ook de mini plantjes voor op de bijzettafel of in de vensterbank, cactussen en vetplanten die gemakkelijk te onderhouden zijn en de prachtige orchidee zijn populaire kamerplanten. 

Gratis kamerplanten oppotten

Kom langs in ons tuincentrum in Nunspeet of Epe voor kamerplanten, tips over het onderhoud, meststoffen, potgrond en de mooiste bijpassende potterie. Bloempotten en plantenbakken in alle soorten, maten en kleuren. Heeft u zelf al een pot? Neem deze mee naar het tuincentrum, kies de gewenste kamerplant en laat hem door ons gratis oppotten!