Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Graszoden bestellen - afhalen

'Grasrollen zijn de ideale oplossing voor de particulier om een gazon aan te leggen. U krijgt gras van het juiste mengsel en een uitmuntende kwaliteit. De rollen zijn makkelijk te hanteren en zelf af te halen'

Speelgazon in rollen van 1m² ( 40cm breed en 250cm lang ) A-kwaliteit.
Houd bij het bestellen rekening met 5% snij verlies. Een grasmat met veel rondingen heeft 10% snij verlies.

Prijs per m² - € 2.99

Bestellen graszoden:

  • Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling.

  • Bij plaatsen bestelling contant betalen of overmaken per bank. Bij betaling per bank moet het verschuldigde bedrag één dag voor levering op onze rekening staan.

  • Bestellen kan tot donderdag 12.00 uur. Zaterdagochtend kunt u de graszoden afhalen. (graag goed doorgeven voor welke vestiging; Nunspeet of Epe)


Hierbij wat GroenRijke tips:
Het ECOstyle 7-Stappenplan voor een mosvrij en diepgroen gazon!

Veel bezitters van een tuin streven naar een mooi, diepgroen en mosvrij gazon.
Met het ECOstyle 7-Stappenplan werkt u op duurzame wijze aan een gezonde grasmat, waarbij mos en onkruid geen kans krijgen. Het principe is heel eenvoudig; door het stappenplan te volgen, werkt u aan een optimale conditie van uw bodem en ontstaan de ideale omstandigheden voor een mooie grasmat. Een gazon in topvorm, sterk en gezond! Mos en onkruid krijgen daardoor geen kans zich te ontwikkelen.

Uw gazon krijgt een mooie, diepgroene kleur en is mosvrij als u als het ECOstyle 7-Stappenplan volgt! Alle ECOstyle-producten zijn milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. U werkt mee aan uw eigen stukje natuur. Want hoe groot of hoe klein uw tuin ook is... Uw tuin is natuur! Bekijk gerust het filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=GW9Fb2NT4AA&feature=youtu.be (graszoden Nunspeet, Elburg, Hulshorst, Harderwijk, 't' Harde, Elspeet, Doornspijk, Hierden en Epe)

 

ONLINE graszoden bestellen

Als u het voor donderdag 12.00 uur besteld, kunt u het vrijdagmiddag na 13.00 uur afhalen bij het tuincentrum. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.