Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Over ons, vader en zoon.

De ondernemers, vader en zoon.
Focke en Stephan Segers werken beide al jaren in de tuincentra-branche. ,,Het was al jaren een droom om een eigen tuincentrum op te starten. Na jaren in dienst te zijn geweest van tuincentrum Overvecht, is nu de tijd aangebroken om als zelfstandige aan de slag te gaan samen met mijn zoon,, zegt Focke enthousiast. Zoon Stephan Segers was met zijn 4 jaar al een zaken- man in de dop. De plantjes werden bij moeder achter het huis, uit de tuin gehaald, om ze vervolgens voor het huis te verkopen voor één gulden per stuk. Stephan heeft al veel ervaringen opgedaan bij een GroenRijk in Utrecht en heeft daarvoor jaren bij tuincentrum Overvecht gewerkt bij zijn vader. Stephan zit ook bij de brandweer in het korps Nunspeet en Epe.

Vader en zoon voelen zich nu al helemaal thuis in de gemeente Nunspeet en hebben al heel wat contacten gelegd en publiciteit gekregen in de gemeente.

Het vernieuwde tuincentrum
In de prachtige plaats Nunspeet staat het tuincentrum vlak buiten het centrum, aan de Waterweg 56. Vader en zoon hebben al heel wat contacten gelegd en voelen zich al aardig thuis als ondernemers in Nunspeet. Met onze kennis, vakmanschap en service zijn we je graag van dienst.

Het bestaande tuincentrum is volledig gerenoveerd. Een deel van de huidige kas is verwijderd, zodat er meer parkeerruimte is gekomen en is er een prachtige centrale entree gebouwd. Bovendien is het hele pand voorzien van een nieuwe vloer en nieuwe technische installaties. Het geheel is ingericht naar een GroenRijk vestiging volgens de door GroenRijk benoemde M-module. Het herkenbare interieur en de huisstijlelementen van GroenRijk zijn toegevoegd aan het tuincentrum.

Over GroenRijk Nunspeet
Stephan Segers over GroenRijk Nunspeet; ''Bij ons tuincentrum vind je genoeg inspiratie voor jouw tuin- en interieurideeën. Je kan ook bij ons terecht als je een balkon hebt. Van mooie binnen- en buitenpotten tot tuingereedschap en vijver oplossingen. En niet te vergeten heel veel binnen- en buitenplanten.

Onze winkel is in verschillende afdelingen ingedeeld. BuitenRijk, BinnenRijk, SfeerRijk, WaterRijk en DierenRijk. Op onze afdeling BuitenRijk vind je alles voor jouw tuin of balkon. Planten, potterie en leuke accessoires voor buiten. Op de afdeling BinnenRijk word je geïnspireerd met mooie binnenplanten en een groot assortiment aan potten.

Wij blijven je inspireren op de afdeling SfeerRijk. Hier vind je prachtige vazen, kandelaars, kussentjes en nog veel meer stijling artikelen waar je jouw interieur helemaal mee af kunt maken. Voor jouw vijver en alles wat daar bij komt kijken, zoals vissen, waterplanten en pompen kan je terecht op de afdeling WaterRijk. Jouw huisdieren worden ook niet vergeten. Met de artikelen op de afdeling DierenRijk kan je hen helemaal in de watten leggen. Ook verkopen wij campingartikelen voor de vakantiegangers in omstreken, en elke donderdag, vrijdag en zaterdag verkopen wij verse snijbloemen! Kortom; het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!'

 'Wij hebben zelfs een regio prijs gewonnen; ondernemers van het jaar!'

We nodigen je graag uit om een bezoek aan één van onze winkels te brengen.

'Het GroenRijk team heet je graag welkom en staat voor u klaar!'

Tot ziens bij GroenRijk Nunspeet of GroenRijk Epe, het gezelligste tuincentrum van de regio.

Focke en Stephan Segers 

Neem gerust contact met ons op!

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.