Graszoden bestellen tuincentrum Nunspeet

Voor woensdag 10.00 uur bestellen is vrijdagmiddag afhalen in ons tuincentrum in Nunspeet.

Wil je snel en relatief simpel een mooie grasmat in de tuin? Wij van tuincentrum GroenRijk in Nunspeet kunnen daarbij helpen. Met graszoden heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Graszoden regio's Epe en Nunspeet
Voor het beste aanbod van graszoden in de omgeving ben je bij tuincentrum GroenRijk Nunspeet op het juiste adres. Kom eens langs, ook voor gerelateerde producten als graszaad, grasmaaiers, kalk en veel meer!

Prijzen en bestellen
Wij bieden speelgazon in rollen van 1m² ( 40cm breed en 250cm lang ) A-kwaliteit. Houd bij het bestellen rekening met 5% snijverlies bij het bestellen. Een grasmat met veel rondingen heeft 10% snijverlies. Prijs per m² - € 3,99

Bestellen graszoden
Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling. Bij plaatsen bestelling contant betalen of overmaken per bank. Bij betaling per bank moet het verschuldigde bedrag één dag voor levering op onze rekening staan. Bestellen kan tot woensdag 10.00 uur. Vrijdagmiddag kunt u de graszoden afhalen. Wij zijn afhankelijk van een transportbedrijf; tijdstip kunnen wij niet beloven.
Wij bellen u op zodra de graszoden binnen zijn gekomen.

Bestelformulier graszoden GroenRijk Nunspeet

Als u het uiterlijk woensdag 10.00 uur bestelt, kunt u het vrijdagmiddag  afhalen bij het tuincentrum.

Velden met * zijn verplicht.