Kantoorbeplanting

Op zoek naar KANTOORBEPLANTING voor binnen of beplanting voor het buitenterrein van uw bedrijf? U hoeft niet verder te zoeken, bij ons zit u goed!
Wij kunnen de complete aankleding van bedrijfspanden en -tuinen voor u verzorgen. Regio Nunspeet / Elburg / Harderwijk / Doornspijk / Epe / Vaassen / Hattem / Dronten zijn voor ons bekende plaatsen waar wij geregeld komen.
Het kan allemaal bij onze tuincentra. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat!

Heeft u al wat foto's bekeken van wat wij het afgelopen jaar hebben uitgevoerd? Wij denken met u mee en ook wij willen dat alles er 'op en top' komt uit te zien! 

Advies kantoorbeplanting

Wij komen vrijblijvend vanuit bij u op kantoor langs om u te adviseren over welke planten u het beste kunt plaatsen en waar in kantoor ze het beste kunnen komen.

Belangrijk is om rekening te houden met de uitstraling van het kantoor en de gezondheid van de plant omtrent lichtinval, tocht, temperatuur etc. 
De planten en potten worden uitgezocht op basis van uw wensen. Wij hebben een zeer breed en uiteenlopend assortiment en ook weten wij precies welke planten zorgen voor de juiste luchtvochtigheid en reiniging van de lucht! 

Neem contact op voor vragen of interesse omtrent de beplanting in uw bedrijf!

Bel of mail voor advies en vragen:
Tuincentrum GroenRijk Nunspeet: 0341-254988 info@nunspeet.groenrijk.nl
Tuincentrum GroenRijk Montfoort: 0348-220640 of info@montfoort.groenrijk.nl 
Groencentrum de Meent Epe: 0578 - 215 007 of info@groencentrumdemeent.nl