Over tuincentrum GroenRijk in Nunspeet

Bij Tuincentrum GroenRijk Nunspeet kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Wij bieden een breed assortiment buitenplanten en kamerplanten. Voor o.a. perkplanten en tuinplanten bent u bij ons aan het juiste adres!

Wist je dat wij sinds 2022 o.a. het perkgoed van kwekerij Piet van den Berg verkopen? Bij ons kun je terecht voor een zeer ruim assortiment met scherpe prijzen! Voor o.a. perkplanten, kuipplanten, tuinplanten, bomen en struiken ben je bij ons aan het juiste adres!

Ook goed bereikbaar vanuit tuincentrum Elburg, tuincentrum Hierden, tuincentrum Doornspijk, tuincentrum Hattem, tuincentrum Harderwijk, tuincentrum Vierhouten, tuincentrum Ermelo, tuincentrum Elspeet en tuincentrum Zeewolde.
 

Interview met tuincentrum GroenRijk in Nunspeet
Bron: https://inspiratie.groenrijk.nl/interview-nunspeet/
 

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Het tuincentrumleven zit in ons bloed, wij zijn echte groenmensen. Focke Segers is opgegroeid tussen de bloembollen in Lisse en heeft een heel tuincentrum carrière achter de rug. Focke heeft jarenlangs voor tuincentrum Overvecht gewerkt. Sinds 2012 hebben Focke en zoon Stephan Segers de stap gezet om echt voor zichzelf te beginnen. Zoon Stephan wist van kleins af aan al wat hij wilde… het tuincentrumleven in!

Wij hebben de keuze gemaakt om deze stap te zetten op de Veluwe in Nunspeet. Dit jaar bestaan wij alweer 10 jaar en zijn wij uitgegroeid van 1 tuincentrum naar inmiddels al 3 tuincentra! Wij hebben naast ons filiaal in Nunspeet ook tuincentrum GroenRijk Montfoort en Groencentrum de Meent in Epe onder ons hoede.”

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Om te beginnen is het heel leuk om dit samen te kunnen en mogen doen. Elke dag is anders, geen dag is hetzelfde. Wij vinden het leuk om met onze medewerkers ervoor te zorgen dat elke dag de winkel er netjes uitziet en om de klanten met een glimlach de deur uit te laten gaan; en het liefst natuurlijk met een volle winkelwagen!”

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“In één woord; services. Net iets meer doen, dan dat de klant verwacht. Lokaal samenwerken hechten wij zeer veel waarde aan. Wij zijn misschien niet de grootste, maar lokaal staan wij sterk. Lokaal samenwerken, maakt elkaar sterk!”

“Wij hebben in het jaar 2015 een award gewonnen van de regio die dit ook omschreef. De belangrijkste woorden die hierin terugkwamen waren passie en doorzettingsvermogen. Als je passie voor het vak hebt, dan wil je eigenlijk alles 100% goed aanpakken en daar doen we echt elke dag keihard ons best voor. Dit doen we natuurlijk niet alleen, want de kracht is om dit SAMEN te doen, dit doen we met onze medewerkers als team.”

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Ik denk dat alle GroenRijk winkels goede groenspecialisten hebben lopen, daar zijn wij trots op. GroenRijk staat erom bekend dat groen de basis is. Wij hebben medewerkers lopen die al jarenlang in een tuincentrum gewerkt hebben, dus met veel ervaring. Stephan Segers heeft zijn studie erop gevolgd, echt een tuincentrum opleiding die toentertijd nog bestond in Houten. De kennis is opgevallen en Stephan mocht geregeld in het tv-programma van de Grote Tuinverbouwing komen in samenwerking met Rob Verlinden & Ivo. Focke zit al ruim 30 jaar in de tuincentrumwereld en dan weet je op een gegeven moment wel waar je over praat. Toch blijven wij leren en zijn wij zeker nooit uitgeleerd, dat maakt het ook juist zo leuk!”

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

Kom gerust een keer in onze winkels kijken, onze groenspecialisten staan voor je klaar!

Aangesloten bij

  

Wij accepteren

 

Partners

 

Nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 1x per week onze nieuwsbrief met acties, nieuws & activiteiten! We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Contact

Openingstijden

 • maandag
  09:00 - 18:00
 • dinsdag
  09:00 - 18:00
 • woensdag
  09:00 - 18:00
 • donderdag
  09:00 - 18:00
 • vrijdag
  09:00 - 20:00
 • zaterdag
  09:00 - 18:00
 • zondag
  Gesloten

Aangepaste openingstijden

 • Sinterklaas avond
  5 december 2023
  09:00 - 17:00
Bekijk alle openingstijden >